Afvallen rapport aanvraag


Vul hieronder je naam en e-mailadres in, je krijgt dan automatisch een mail met daarin de download link naar het rapport!

Gratis rapport aanvraag

Hartelijk dank voor je interesse in het gratis rapport van Excellent afvallen. In dit rapport staan naast veel informatie ook de 9 commitment regels. De 9-tal commitment-regels waaraan je je dient te houden tijdens en na het programma vormen de rode draad bij het excellent afvallen.

Omdat we de filosofie hebben dat alles gemakkelijk moet zijn en dat je zelf de keuzes moet maken, bestaan de regels uit dingen die je waarschijnlijk al lang weet. Alleen gaan we je leren deze dingen bewust toe te passen.

Hierdoor zal het in je dagelijkse leven geen extra tijd, moeite of geld kosten om de regels bewust en gedisciplineerd toe te passen.

Met enige regelmaat zullen wij een e-mail sturen met nieuwe informatie, tips en trucs over hoe je ervoor kan zorgen dat het beter met jou gaat, je bewuster kunt worden van je eigen bewegen en voeding. Wanneer je deze e-mails niet meer wenst te ontvangen kun je deze natuurlijk opzeggen zoals aangegeven onder aan elke e-mail.