Excellent afvallen

Ten eerste willen wij benadrukken dat het Excellent Afvallen programma absoluut geen dieet is. Het doel is namelijk: ‘‘De deelnemers nieuwe gewoontes aan te leren die ze kunnen en willen volhouden’’. Er is geen ontzegging en daarom zullen deelnemers bevrijd zijn van het constant moeten denken aan eten. Het is de bedoeling dat de deelnemers bewust gaan eten en in staat zijn om te luisteren naar wat hun maag en de rest van het lichaam hen vertelt. Ten tweede, om maar meteen helder en duidelijk te zijn. Excellent Afvallen maakt gebruik van een virtuele maagband, een professioneel gediplomeerde persoonlijke trainer & master coach/hypnotherapeut en andere technieken om je gedachten om te zetten.

Gratis rapport

Neem contact met mij op


Kosten

AFVALLEN

Kosten per maand € 250,-
Eerste 3 maanden vast, daarna per maand opzegbaar.
Aansluitend vervolgtraject is mogelijk na minimaal 3 maanden (in samenspraak met Excellent Life).

AFVALLEN PLUS

Kosten per maand € 300,-
Duur in overleg, eerste 3 maanden vast, daarna per maand opzegbaar. Aansluitend vervolgtraject is mogelijk na minimaal 3 maanden (in samenspraak met Excellent Life).

Alle genoemde bedragen zijn incl. BTW.


Extra:
Vervolgtrajecten zijn mogelijk. Deze worden momenteel ingevuld door een sporttraject waarin het mogelijk is om mentale en voeding sessies apart in te kopen.

 Spelregels:

  • 1 x per maand nieuw schema met uitleg
  • Onbeperkt sporten tussen 19:00 – 21:00 ma t/m vrij en zat 12:00 tot 15:00
  • Afwijken van tijden kan in overleg
  • Alleen mogelijk na volgen van basis traject (Minimaal 3 maanden)
  • Professionele begeleiding aanwezig
  • Afspraak van te voren inplannen i.v.m. bezetting personeel
  • Extra kosten € 60,- per maand voor een vervolgtraject
  • Extra sessie mentaal € 70,-
  • Extra sessie voeding: € 60,-


Referenties

Annet

Ik heet Annet, ben 49 jaar en sport sinds april 2016 bij Excellent Life. Mijn reden om te gaan sporten was dat ik, buiten het feit dat ik niet de dunste ben, merkte dat de eerste verschijnselen van de overgang aanwezig waren en waardoor ik vaak een opgeblazen gevoel had.

In eerste instantie heb ik contact opgenomen met Maarten en heeft hij mij de werkwijze en opzet van Excellent Life uitgelegd en een rondleiding gegeven in hun onderkomen. Het concept van hun sprak mij erg aan, ‘gewoon’ eten, bewust van zijn wat je eet en hoe, begeleid sporten, richtlijnen en tips krijgen om je valkuilen te omzeilen. En ik moet zeggen, het werkt voor mij perfect, ik wil niet in een strak schema hebben met wat ik wel en niet mag maar een leefwijze eigen maken waar ik nog lang mee vooruit kan want dat is nu eenmaal…de strijd met mijn gewicht is levenslang. Ook het sporten met Kenny doe ik graag, door artrose heb ik enkele beperkingen maar er wordt naar je persoon gekeken en een schema gemaakt en bijgesteld indien nodig. Kortom zijn mijn ervaringen met Maarten en Kenny van Excellent Life erg positief en beveel ik het iedereen aan.

Mijn doel was 20 kilo afvallen en ik ben op de helft, maar buiten de kilo’s voel ik me ook fitter door het sporten waardoor ik nog lekkerder in mijn vel zit.
Anoniem

Nadat ik eerder onder begeleiding van diëtistes al een aantal pogingen ondernomen had om af te vallen, heb ik in maart 2016, na het lezen van een artikel in dagblad de Limburger, contact gezocht met Maarten en Kenny. Mijn doel was 30 kilo afvallen. Na een intakegesprek ben ik begin april begonnen met het programma en is mijn maagband “aangelegd”. De integrale aanpak, met aandacht voor de mentale – en de fysieke aspecten, met daarnaast aandacht voor voeding is heel bijzonder als ik dit naast mijn eerdere ervaringen neerleg.

Waar voorheen bij de diëtiste de nadruk werd gelegd op aantallen kilojoules of calorieën en het aantal gram dat je mocht eten, met daarbij het advies dat sporten ook goed voor je is, viel ik af maar kwam het er daarna net zo snel weer aan. Waar ik bij Maarten en Kenny mee bezig ben is het aannemen van een andere leefwijze, waarbij de maagband een hulpmiddel is. Het afgelopen half jaar ben ik tussen de 15 en 18 kilo afgevallen. Ondanks dat eet ik alles, maar wel bewuster en met veel meer regelmaat (iedere 2,5 – 3 uur) waarbij de maagband “zorgt” dat ik na een bord genoeg heb. Daarnaast ben ik begonnen met sporten, waarbij Kenny me 2 keer per week weet te triggeren om het beste uit mezelf naar boven te halen door me een uitdagend programma aan te bieden, met alle persoonlijke aandacht en deskundigheid die ik nodig heb.

Het gevolg van dit alles is dat ik fysiek enorm gegroeid ben, me fit voel en me mentaal ijzersterk voel. Dit laatste heeft natuurlijk ook direct gevolgen voor werk en thuis, omdat ik veel steviger in het leven sta. En oh ja… de rest van de kilo’s gaan er ook nog vanaf.


Carli

Nadat ik het artikel in het dagblad de Limburger had gelezen, wist ik, dit is het voor mij. Al jaren ben ik aan de weer met mijn gewicht. Vele diëten ( ik denk wel bijna allemaal) geprobeerd.

Steeds val ik kilo’s af en daarna komen ze er dubbel en dwars weer aan. Ook nu gaf de weegschaal weer een gewicht aan waar ik niet blij van werd. Al een hele tijd spookte het door mijn hoofd: Wat moet ik!?!. Ik kan het niet alleen! Ik voelde met letterlijk in een put zitten, maar kwam er niet alleen uit. Ik ben nu bijna 6 maanden bij excellent afvallen en het bevalt mij uitstekend. Ben bijna 16 kilo (5 maanden) afgevallen en 43 cm omvang (armen, benen, buik, heup enz) kwijt. En dat zonder dieet! Nog een weekje en dan het resultaat meten van 6 maanden. De eerste 3 maanden ben ik het meeste afgevallen. Maand 4 en 5 (vakantie) blijft mijn gewicht vrij stabiel. De maagband en de 6 regels hebben mij zeker in begin erg goed geholpen.

De formule: mentaal, sport en diëtiste werkt als een driehoek. De begeleiding is prima! Maarten en Kenny zijn er altijd.

Maarten leert mij: structuur in mijn dag en eetschema aan te brengen, zodat ik regelmaat krijg en bewuste keuzes maak. Dit geeft me vertrouwen dat ik het alleen kan en niet terug val in mijn oude gewoontes. Gaat een keertje wat minder, pak ik het gemakkelijk weer op.

Kenny stond in het begin gewoon 2 uur langs me met sporten. Geeft tips over houding, stabiliteit en ademhaling. Super! Ook hij voelt het direct, wanneer ik niet lekker in mijn vel zit. Dan wordt er eerst een kopje thee gedronken en wordt samen met mij de vooraf gaande tijd door genomen, zodat ik er bewust van ben waarom ik me zo voel en hoe ik hier een positieve omkeer aan kan geven. Onbewust houdt hij je steeds in de gate. Gaat de oefening goed, krijg ik een compliment, doe ik de oefening niet helemaal zoals het moet, corrigeert hij direct. Iedere 6 weken worden de oefeningen aangepast.
Sanne maakt mij bewust ervan, dat ik voldoende en gevarieerd eet. Hierin steeds een bewuste keuze in maak.

Maarten, Kenny en Sanne jullie zijn goed bezig!
Tot nu doe, BEDANKT.
Nel

Na ruim 3 jaar last te hebben gehad van langdurige blessures en de nodige kilo’s te zijn aangekomen, wist ik dat er iets moest gaan gebeuren. Alleen lukte het me maar niet om de knop om te zetten. Via social media las ik bij een kennis over “Excellent Life” (voorheen “Excellent Afvallen”) waar je met hulp van een virtuele maagband kon afvallen. Ik ben toen gaan “Googlen” en naar de info-middag bij Maarten en Kenny gegaan. Daar meteen een afspraak gemaakt voor de intake.

Nu, een half jaar en -18 kilo verder, ben ik blij dat ik deze stap heb gemaakt. Veel dingen weet je echt wel maar je moet ze wel toepassen en bij alles BEWUST zijn van wat je eet/doet. En regelmaat krijgen was bij mij belangrijk. De begeleiding, zowel op bewegings- en voedingsgebied als op coachend gebied was super en voor mij laagdrempelig. Ze hebben alle tijd voor je. Ik heb in dat half jaar ook echt wel eens in een dip gezeten en dat het minder ging maar ook hierbij kreeg je de juiste ondersteuning en werd je weer op de goede weg geholpen. Ik kon de draad weer oppakken zonder helemaal terug te vallen in mijn oude leefstijl.

Mijn blessures zijn minder geworden en mijn doel om weer een begin te kunnen gaan maken met rennen is behaald. Het aantal kilo’s dat ik wilde afvallen is (nog) niet behaald maar dat gaat zeker lukken. Ik kan nu ook zelf op deze manier verder gaan. Regelmaat in je leven krijgen is makkelijker als dat ik dacht ondanks mijn wisselend dienstrooster. Ik kan iedereen aanbevelen om op deze gezonde manier kilootjes kwijt te worden. Excellent Life…..bedankt!

Groetjes Nel