Excellent aankomen

Wanneer jij iemand bent die moeite heeft om een gezond of gewenst gewicht te bereiken, dan kan het behoorlijk frustrerend zijn dat er alleen maar over afvallen wordt geschreven. Want niet alleen mensen met overgewicht worstelen met hun gewicht, ook wanneer je te licht bent kan het een flinke zoektocht zijn om op een gezonde manier aan te komen. Voor anderen kan het lijken dat jij het maar makkelijk hebt en alles kan eten wat je wilt. Maar zo eenvoudig is het zeker niet.

De meeste mensen beginnen dan ook met het aanpakken van hun probleem op momenten van grote frustratie, stress en/of verdriet, oftewel op het moment dat ze echt voelen: ”nu is het genoeg!” of “nu moet ik er iets aan gaan doen”. Dit kunnen gedachten zijn als; ik moet gaan aankomen want dit schaad mijn gezondheid enorm, die broek is te groot geworden/zit niet mooi. Daarnaast kan het zijn omdat je een bepaald doel wilt bereiken, zoals er goed uitzien in zwemkleding, een belangrijke date en natuurlijk niet te vergeten als goed voornemen voor het nieuwe jaar. Wat de reden ook is, deze mensen zijn zeer gemotiveerd om eindelijk succes te gaan hebben en gebruiken dan ook alle wilskracht die ze hebben. Echter falen deze mensen heel vaak hierin. Voor deze mensen is Excellent Aankomen ontwikkeld. Excellent Aankomen is een programma waar de klant centraal staat en waar op een gezonde en professionele manier gewerkt wordt aan het behalen van een gezond gewicht.

Gratis rapport

Neem contact met mij op


Kosten

AANKOMEN

Kosten per maand € 250,-
Aansluitend vervolgtraject is mogelijk na 3 maanden (in samenspraak met Excellent Life).

AANKOMEN PLUS

Kosten per maand € 300,-
Duur in overleg, eerste 3 maanden vast, daarna per maand opzegbaar. Vervolgtraject mogelijk na 3 maanden.

Alle genoemde bedragen zijn incl. BTW.


Extra:

Vervolgtrajecten zijn mogelijk. Deze worden momenteel ingevuld door een sporttraject waarin het mogelijk is om mentale en voeding sessies apart in te kopen.

 Spelregels:

  • 1 x per maand nieuw schema met uitleg.
  • Onbeperkt sporten tussen 19:00 – 21:00 ma t/m vrij en zat 12:00 tot 15:00
  • Afwijken van tijden kan in overleg
  • Alleen mogelijk na het volgen van een basis traject. (Minimaal 3 maanden)
  • Professionele begeleiding aanwezig.
  • Afspraak van te voren inplannen i.v.m. bezetting personeel
  • Extra kosten € 60,- per maand voor een vervolgtraject.
  • Extra sessie mentaal € 70,-
  • Extra sessie voeding: € 60,-


Referenties

Chris

Waarom dat ik voor Excellent Life heb gekozen is omdat ik graag meer informatie wilde hebben m.b.t krachttraining en voeding. Dit was omdat ik graag wat zwaarder wilde worden. Ik had weinig energie was vaak moe en leefde zeer onregelmatig. Tijdens mijn intakegesprek werd voor mij duidelijk dat ik deze uitdaging wel aan wilde gaan.

Ze gaven me duidelijk uitleg over hoe het traject eruit kwam te zien, maar gaven wel aan dat ik het allemaal zelf moest doen. Het is mijn allemaal super goed bevallen. Ben kilo’s aangekomen, beter in mijn vel gaan zitten en ben veel te weten gekomen over de juiste voeding. Wat nu precies goed voor je is en hoeveel je hiervan moet eten. Ook waren de coach gesprekken zeer belangrijk in mijn traject. Hierin vond ik rust en kon ik alles goed op een rijtje krijgen. Bijvoorbeeld met beter plannen van mijn weekplanning. Dit gaf veel rust.

Ook kon ik met vragen altijd terecht bij Maarten, Kenny of Sanne. De sportsessies waren voor mij heel leerzaam tijdens dit Traject. Ik ging er als leek in, dus wist niet goed wat mijn te wachten stond. Maar ik vond het super. Ik kreeg heel veel hulp met al mijn oefeningen en het ging week bij week steeds beter. Hierdoor kreeg ik ook extra motivatie om iedere week weer te blijven komen. Ik raad iedereen aan die graag wat bij wilt komen of wilt afvallen zeker een traject te volgen bij Excellent Life. Het heeft voor mij zeker heel goed geholpen.